Home


                                                                                                                  
Beste kijker, welkom op mijn site. Ik ben Manja Knoop, geboren te Meppel in 1962. Al 26 jaar woon ik in Harderwijk met mijn echtgenoot en twee kinderen. Ik heb veel plezier met het maken van foto's, al 28 jaar fotografeer ik, eerst analoog, ook zelf geprint in een doka, maar nu werk ik digitaal.

Mijn foto's staan allemaal in kleine bestanden 1600 pix.


 
 
Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen 

 
 

 
Afbeelding invoegen 
 
Natuurtuin Harderwijk

 


 
Week 6: Opa en oma
 
Afbeelding invoegen
 
Wat zijn we blij met het nieuws dat onze zoon vader gaat worden. Dan worden Henk en ik opa en oma. Sinds een paar weken wisten we het al en nu mag ik het vertellen, in augustus word het kindje verwacht.
Ook een andere body gekocht, al mijn potjes leeggeroofd, helemaal blut, maar superblij met de camera, zodat ik weer kan fotograferen. 
Eén blauwdruk verkocht en ik vind het een eer dat mijn werk word gewardeerd. En deze week weer met  nieuwe mensen gesproken, dat is wat mijn hobby mij brengt. Een goede week was het zeker!
 


© Op alle getoonde opnamen berust het copyright bij Manja Knoop. Verveelvuldiging en/of openbaarmaking door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manja Knoop is een niet toegestaan. Bij publikatie is naamsvermelding verplicht.