Home


                                                                                                                  
Beste kijker, welkom op mijn site. Ik ben Manja Knoop, geboren te Meppel in 1962. Al 26 jaar woon ik in Harderwijk met mijn echtgenoot en twee kinderen. Ik heb veel plezier met het maken van foto's, al 28 jaar fotografeer ik, eerst analoog, ook zelf geprint in een doka, maar nu werk ik digitaal.

Mijn foto's staan allemaal in kleine bestanden 1600 pix.


 
Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen
   
 
 
  
Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen

 
Week 20: 't Zwin
 
Afbeelding invoegen
 
Wandelen in de avond op het wad van 't Zwin. Een geul tussen BelgiŽ en Nederland. Een prachtig natuurgebied om te wandelen, samen op blote voeten, en ik natuurlijk met de camera in mijn hand, zoveel te zien op het strand. Onze dochter bezocht ons een dagje en we hebben heerlijk op het strand gelegen en later gegeten bij Come 2 Sea. het restaurant van Peter.  Nu zijn we alweer een paar dagen thuis en gisteren heb ik de rommelmarkt van Hierden bezocht en weer allerlei 'rommel' gekocht, voornamelijk om te gebruiken voor de fotografie. Nu ga ik me deze week voorbereiden op de aankomende trouwerij van mijn zoon en schoondochter, nog 8 daagjes. Trots op mijn kinderen en mijn man. We waren een burgerlijk gezin, dat kreeg ik vaak te horen en commentaar op onze levensstijl, maar soms is burgerlijk goed genoeg!


 

 
© Op alle getoonde opnamen berust het copyright bij Manja Knoop. Verveelvuldiging en/of openbaarmaking door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manja Knoop is een niet toegestaan. Bij publikatie is naamsvermelding verplicht.