Henk Knoop Belastingen


 

 
 
Mijn echtgenoot Henk Knoop heeft een belastingadvies kantoor. Knoop BTA
 
BTA staat voor Belastingen, (Thuis)administratie en Advisering. 
 
Zoals de naam al doet vermoeden ligt de specialiteit van de belastingadviseur op het gebied van belasting. Doordat een groot deel van de burgers, maar ook bedrijven, niet op de hoogte zijn van de verplichtingen en mogelijkheden van belastingafdracht is de belastingadviseur de juiste persoon voor advies.
 
Afbeelding invoegen 
 
Eerlijk werk voor een eerlijke prijs!
 
 
Henk is Register Belasting Adviseur, hij heeft zijn diploma's gehaald en nog ieder jaar moet hij bijscholing volgen.
Als zzp-er werkt hij al jaren hard en eerlijk, sommige mannetjes doen dit werk ook, maar missen toch een opleiding en een achterban, Henk is lid van het RB, die de scholing verzorgen, bijscholing doen en hun leden bijstaan.
Wanneer iemand aangifte moet doen is hij/zij verantwoordelijk voor zijn/haar eigen aangifte, dus bij een foutieve aangifte kan dit behoorlijke consequenties hebben, dus beter iemand dit belangrijke werk laten doen, iemand met de juiste opleiding en bijscholing.
Henk werkt vanuit huis, waardoor de kosten toch redelijk en laag kunnen zijn.
 
 
Afbeelding invoegen  Henk is er klaar voor!
 
Wilt u geen risico’s lopen door te veel of te weinig af te dragen, waardoor u aan het einde van een belastingjaar een (groot) bedrag aan belasting extra moet afdragen, of juist geld behoort terug te krijgen van de fiscus. U weet simpelweg niet hoe u dit kunt verkrijgen. Dan loont het zeer zeker de moeite om Knoop BTA in te schakelen!  Ook zijn andere bezigheden staan op zijn site.
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Home